Winands Marketing |  Onderneem het!

WINANDS MARKETING  

CONCEPT

Concept Personal Franchising

Wij gaan een win-win samenwerking met u aan die vergelijkbaar is met personal franchising. U wordt de franchisenemer én franchisegever. Wij bouwen een ondernemersnetwerk en leiden u op in dit bewezen bedrijfsconcept zodat u op de juiste wijze de marketing uitvoert en niet de verkoop.

 

Het uitbouwen van een internationale marketing organisatie door het samenbrengen en begeleiden van gemotiveerde mensen uit zowel het bedrijfsleven als de sportwereld, die hun kwaliteiten optimaal en gezamenlijk willen inzetten voor een geslaagd ondernemerschap, leidend tot financiële vrijheid en welzijn voor iedereen binnen de organisatie.
 

E-commerce:

De handel wordt besteld via uw website en daadwerkelijk verkocht: niet door u, maar door de moedermaatschappij. De levering geschiedt door FedEx en UPS. Dus geen pand, voorraden en debiteuren voor u. Door het gebruik van internet kunt u wereldwijd zaken doen.

 

Franchise:

U gaat aan de slag met een bewezen concept met een ingebouwd businessplan. Daarbij maakt u gebruik van de kennis en ervaring van de ondernemers die u zijn voorgegaan. U staat er dus niet alleen voor. Training en begeleiding vanuit de diverse kantoren en trainingcentra zijn onmiskenbaar.

 

Netwerkmarketing:

U bouwt aan een marketingorganisatie en niet aan een verkooporganisatie. De kracht zit hem in het feit dat u zich richt op het opleiden van de andere ondernemer en niet op het inkopen van produkten om ze daarna weer door te verkopen

 

E-commerce

Franchising

Netwerkmarketing

Geen inkoop-verkoop

Winands Marketing |  Onderneem het!